Wij op vakantie zijn tot 22/08. Alle bestellingen zullen vanaf die datum verstuurd worden. Voor uitvaartondernemers: stuur een mail.

Blog

Uitvaarttasje

Dankbaar bericht van een familie

Uitvaarttasje

Uitvaarttasje met de linten en wat papieren lagen in de kast. Na de uitvaart kregen wij deze spulletjes mee in een insteekhoes alsof we de eind administratie hadden opgehaald. Het voelde raar, kil en vreemd. De hele week was mooi en bijzonder. De kaarten waren met zorg uitgezocht, de kist met liefde en de kleding precies zoals zij was. Alles klopte op dat ene tasje na.

Nu ligt dit alles in de kast in een uitvaarttasje, zoals wij het maar hebben genoemd. Het voelt niet fijn om het te pakken maar we willen toch wel weten wat er allemaal in het ‘uitvaarttasje’ zit. Zorgvuldig pakken wij het uit en lezen de stukjes uit het condoleanceregister en bekijken de linten. Het doet ons goed om het te lezen en te zien wie er allemaal waren. Dat gaat aan je voorbij op zo’n dag. Via een kennis werden wij geattendeerd op de Memory Box van Memories by Memories. Zij hadden de box tijdens de opbaring gekregen van de uitvaartverzorgster. Zij vertelde ons dat zij het zo mooi vonden om in de dagen voor de uitvaart al herinneringen in de box te leggen. Wij besluiten om het ‘uitvaarttasje’ in te wisselen voor een mooie Memory Box. Een box die wij gezamenlijk uitzoeken en waar wij ons prettig bij voelen. Zij hield erg van bamboo dus de keuze was snel gemaakt. Allemaal hebben wij nu een mooie box waar wij de herinneringen aan haar in kunnen bewaren.

Dankbaar voor dit mooie product en de mooie afwerking. Het was een mooi cadeau aan elkaar. De bloeikaarten hebben wij gezamenlijk op de begraafplaats in de grond gelegd. Vergeten doen we haar nooit, mede door de mooie Memory Box.

De familie zal anoniem blijven vandaar dat er geen namen zijn genoemd. Wij zijn erg dankbaar voor de mooie berichten die wij ontvangen van families. Zelf weten wij hoe mooi het is om een plekje te hebben waarin je de tastbare herinneringen bewaard van een overleden dierbare. Mocht je vragen hebben over de Memory Box, stuur ze gerust naar ons toe.