Wij op vakantie zijn tot 22/08. Alle bestellingen zullen vanaf die datum verstuurd worden. Voor uitvaartondernemers: stuur een mail.

Blog

Symbolische Geschenken voor Kinderen tijdens Uitvaarten

kracht edelstenen

Troost en Kracht

Het verlies van een dierbare is een emotionele en moeilijke tijd voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Om kinderen te ondersteunen tijdens uitvaarten en de periode daarvoor, bieden wij een prachtige collectie aan kleine geschenken. Deze symbolische geschenken zijn bedoeld om troost en kracht te geven aan kinderen die achterblijven na het overlijden van een dierbare. Als uitvaartverzorger kunt u deze geschenken ook aanbieden bij het eerste bezoek aan de familie van de overledene, waardoor u een waardevolle bijdrage levert aan hun rouwproces.

Troost en Kracht in Symbolische Geschenken: Onze collectie omvat een scala aan betekenisvolle items die speciaal zijn ontworpen om kinderen te troosten en te ondersteunen tijdens uitvaarten en rouwperiodes. Elk geschenk heeft een symbolische waarde en is ontworpen om een bron van kracht en troost te zijn.

Een Bron van Troost

Wanneer een kind een dierbare verliest, kan het moeilijk zijn om woorden te vinden die hun verdriet kunnen verlichten. Onze symbolische geschenken zijn zorgvuldig uitgekozen om een bron van troost te zijn voor kinderen in deze moeilijke tijd. Een knuffelsteentje in de vorm van een sterretje of een hartje kunnen ze bij zich dragen als extra kracht, terwijl een Memory Box hen helpt om kostbare herinneringen te bewaren.

Kracht en Empowerment

Naast troost bieden onze geschenken ook kracht en empowerment aan kinderen. Een armbandje met een inspirerende boodschap kan hen eraan herinneren dat ze sterk zijn en door deze uitdagende periode heen kunnen komen.

Een Betekenisvol Aanbod

Als uitvaartverzorger speelt u een belangrijke rol in het ondersteunen van families tijdens hun rouwproces. Door onze symbolische geschenken aan te bieden bij het eerste bezoek aan de familie, kunt u een betekenisvolle bijdrage leveren aan hun troost en kracht. Deze kleine gebaren tonen uw medeleven en zorgen ervoor dat de kinderen zich gesteund voelen tijdens deze moeilijke tijd.

Het verlies van een dierbare is een uitdagende periode voor kinderen, maar onze collectie aan kleine geschenken biedt troost en kracht tijdens uitvaarten en rouwperiodes. Als uitvaartverzorger kunt u deze symbolische geschenken aanbieden aan families om hen te ondersteunen en hen te laten weten dat ze er niet alleen voor staan. Samen kunnen we een warme en liefdevolle omgeving creëren waarin kinderen hun gevoelens kunnen uiten en hun dierbare herinneringen kunnen koesteren. Memories by Memories, voor betekenisvolle geschenken in moeilijke tijden.