Wij op vakantie zijn tot 22/08. Alle bestellingen zullen vanaf die datum verstuurd worden. Voor uitvaartondernemers: stuur een mail.

Ons verhaal

Over Memories by Memories

The story

Memories by Memories is ontstaan toen wij, Amber en Sheryll, aan het brainstormen waren en er weer een zijstap gemaakt werd in ons verhaal. De zijstap kreeg een heel nieuw hoofdstuk.

Als vriendinnen delen wij de passie voor lifestyle en het maken van mooie herinneringen. Ondanks dat wij beide plotseling een dierbare zijn verloren genieten wij weer van het leven, hebben we fijne gesprekken over ‘memories’ van vroeger. Mooie momenten die we samen hebben meegemaakt met de mensen die wij nu helaas al moeten missen. Zo ontstond dus ons ‘zij-sprong-gesprek’.

Wat zou het fijn zijn als je een mooie box kunt pakken waar alle herinneringen in bewaard liggen. Verhalen kunt lezen van, het flesje parfum kunt vasthouden of even naar die ene foto kijken omdat we verdrietig zijn.

Met onze passie voor lifestyle zijn wij samen verder gaan brainstormen. Je wilt de herinneringen dichtbij je hebben maar niet steeds de confrontatie hebben. De box moest dus een lifestyle box worden die in elk interieur past en ook voor kinderen mooi is om neer te zetten. Herinneringen moeten gekoesterd worden en vooral fijn zijn.  Zo ontstond het ontwerp van de memoriebox en niet veel later het totaal concept Memories by Memories.