Wij op vakantie zijn tot 22/08. Alle bestellingen zullen vanaf die datum verstuurd worden. Voor uitvaartondernemers: stuur een mail.

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis. Hier geldt een uitzondering op het weekend, feestdagen en voor landen buiten Nederland. Wanneer je op vrijdag na 13:00, zaterdag of zondag bestelt, wordt jouw bestelling maandag verstuurd. Let wel: door grote online drukte in deze periode en maatregelen welke zijn getroffen door het RIVM en de rijksoverheid, kan de bezorgtijd oplopen bij onze logistieke partijen.

Nederlandse zendingen
Per product hebben we een selectie gemaakt of het door de brievenbus kan of in een pakket verzonden moet worden.

Pakketservice: €6,95
Brievenbuspost: €1,95

Internationale zendingen
Memories by Memories rekent binnen België & Luxemburg de volgende verzendkosten:
Pakketservice: €10,00
Brievenbuspost: €4,95

Deze verzendkosten staan vast ongeacht het bedrag van de order en zijn dus niet onderhevig aan gratis verzendingsacties. Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland.

Ja, als je online een bestelling hebt gedaan ontvang je een bevestiging op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Zodra jouw order verzonden wordt, krijg je hier een verzendbevestiging van. Mocht deze niet je inbox zitten, kijk dan bij je ongewenste email.

Dit is mogelijk, mits de verzending nog niet heeft plaatsgevonden. Is dit niet het geval stuur ons zsm een e-mail met als onderwerp ‘wijzigen/annuleren’. Wij nemen dan zsm contact met jou op.
De Memory Box heeft een afmeting van 30x20x10 cm (LxBxH)
maak de bloeikaart vochtig en leg deze onder +/-2 cm aarde. Al snel zullen de zaadjes zich ontkiemen en opbloeien tot mooie vergeet-me-nietjes.
Het is mogelijk om tijdens het afronden van de bestelling het afleveradres te veranderen. Zo krijgt de ontvanger direct het door u bestelde geschenk thuisgestuurd.

Het is mogelijk om artikelen retour te sturen naar Memories by Memories. Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen. Voor het retourneren van artikelen vragen wij jou om ons een mail te sturen naar: retour@memoriesbymemories.com. Omschrijf de reden van jouw retour in de mail. Indien het product beschadigt is een duidelijke omschrijving van de bschadiging,

Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. 
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gebruikt zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

 

Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact op met ons op. Wij lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door een bericht (link) te sturen.

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en verwerkt ontvang je per e-mail een bevestiging. Wij storten het bedrag binnen 7 dagen op jouw rekening. 

Ja, dat is mogelijk. Memories by Memories is altijd opzoek naar mooie samenwerkingen. Ben jij ondernemer en wil je meer informatie over onze collectie? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

De prijzen op de site zijn consumentenprijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wil jij als ondernemer de collectie verkopen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Het is mogelijk om bij ons aankopen te doen en deze achteraf te betalen. Wij werken samen met Klarna. Wil je meer informatie over achteraf betalen kijk dan op de website www.klarna.com