Wij op vakantie zijn tot 22/08. Alle bestellingen zullen vanaf die datum verstuurd worden. Voor uitvaartondernemers: stuur een mail.

Blog

Een Memory Box, wat is dat?

Memory box

Wij verkopen Memory Boxen. Wat? Memory Boxen wat zijn dat? Een vraag die wij vaak krijgen. Wat doe je met een Memory Box.

Even kort een intro over hoe wij op het idee zijn gekomen, wellicht gaat er dan al een lampje bij je branden over wat je met een Memory zou kunnen doen.

Aan de telefoon spraken wij over onze overleden dierbare. De spulletjes laten in een tasje ergens achter in de kast. Wegstopt toen we er niet meer mee geconfronteerd wilde worden. Toch deed het pijn en vonden wij het jammer dat ze ergens weggemoffeld waren in een donkere kast. Een altaar in een hoekje van het huis vonden wij beide ook erg zwaar op de hand. Niet elke dag wilde wij geconfronteerd worden of vragen krijgen van mensen die op bezoek kwamen. Toch bleef het knagen en wilde wij de herinneringen dichterbij hebben. Wij besloten toen om een mooi lifestyle product te ontwerpen waarin wij de spulletjes konden bewaren. Een box die gevuld kon worden met kleine maar kostbare herinneringen. Zo ontstond de Memory Box.

Altaar of toch niet

De Memory Box kan ook als altaar gebruikt worden. Door de Memory Box open te zetten kan je mooie foto’s of kaarten tegen de bovenkant zetten. In de box kan je bijvoorbeeld een bril, sieraden, foto’s, kaarten of andere mooie herinneringen bewaren. Ook herinneringen aan de uitvaart die troost bieden kunnen hierin bewaart blijven. Wil je even niet geconfronteerd worden met het verdriet omdat je al zo verdrietig bent dan kan je de Memory Box sluiten en in je interieur laten staan als lifestyle accessoire.

Zeker voor kinderen kan een Memory Box zeer waardevol zijn. Zij kunnen hier al hun herinneringen in bewaren maar ook tijdens het rouwproces is dit hun veilige schatkist. Briefjes of tekeningen aan de persoon die zij zo moeten missen kunnen zij hier allemaal in bewaren.

Wij hopen dat je wat inspiratie hebt opgedaan voor het maken van een mooie Memory Box