Wij op vakantie zijn tot 22/08. Alle bestellingen zullen vanaf die datum verstuurd worden. Voor uitvaartondernemers: stuur een mail.

Blog

Aventurijn, Voorspoed en Geluk

Aventurijn Voorspoed en geluk

Voorspoed en Geluk

Aventurijn helpt je op voorspoed en geluk aan te trekken. De steen staat ook wel bekend onder de naam, aventurien. Daarnaast heeft de steen een kalmerende en beschermende werking. Kan jij wel wat extra ontspanning en geduld gebruiken, draag de steen dan bij je voor een ontspannen gevoel en wat extra geduld.

De prachtige groene steen wordt met name gevonden in India maar ook in Noorwegen, Rusland en Spanje en komt voor in meerdere varianten. Van groen tot rood-bruin, en behoort tot de mineraal kwarts. Nu denk je waarschijnlijk dat je de andere kleuren nooit eerder hebt gezien. Dit kan kloppen want de edelsteen komt het meest voor in het groen.

Reinigen en opladen van de edelsteen

Edelstenen dienen te worden gereinigd en daarna moeten zij worden opgeladen met de fijne energie. Dit kan op verschillende manieren. Hier zijn diverse manieren voor. In een volgende blog gaan wij de verschillende rituelen beschrijven.

Sommige steen soorten kunnen niet tegen water. De groene aventurijn kan echter wel tegen water en kun je op verschillende manieren reinigen en opladen.

Als je deze steen ontvangt is het sowieso verstandig om deze te reinigen. Ook de kleine steentjes aan de armbandjes.

Deze steen kan je reinigen door de edelsteen af te spoelen onder stromend lauw water. Wij raden aan om de steen in elke geval 5 minuten onder het stromende water te houden. Wil je geen water verspillen dan kan je de steen ook in een bakje water leggen of in de natuur afspoelen bij een mooi beekje.

Opladen van de steen kan ook op diverse manieren. Wij zelf leggen de stenen een nacht in het maanlicht. De volle maan is daar uitermate geschikt voor. Maak er tijdens de volle maan een mooi ritueel van en gebruik hier de stenen bij.

Sterrenbeelden passend bij de aventurijn: Stier, tweelingen & maagd

Sieraden met deze edelsteen zijn leverbaar in onze webshop